buro ras

Engineering

Management

Advies

Contact

 

buro ras

buro ras is een ontwerp en advies bureau binnen de installatietechniek. Wij ontwerpen en begeleiden gebouwgebonden installatie. Met onze professionele en onafhankelijke werkwijze kunt u eindelijk rustig ademhalen!

Wij zijn graag de expansie binnen uw bedrijf, maak van onze expertise gebruik en blijf rustig ademhalen!
Buro ras heeft alle diensten om u te ondersteunen, waar nodig op uw kantoor.

Wij het werk, u het project

Niet langer bezig met alle beslommeringen rondom een project, maar wél profiteren van het resultaat. Binnen tijd en budget, voor een vooraf afgesproken bedrag. Klinkt goed, toch? Dat is de kracht van buro ras. Met jarenlange ervaring in projectmanagement en de knowhow van gebouw gebonden installaties zorgen ervoor dat wij uw project tot een succes maken. Met een team van zeer ervaren specialisten met verschillende competenties binnen de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installatie, halen wij het allerbeste uit uw project.

Aanpak

Geen project is hetzelfde maar volgens ons stappenplan kunnen wij van te voren duidelijke afspraken maken over hoe we het project gaan aanpakken. Hoe groot of klein uw bedrijf is wij verzorgen maatwerk.

De te bespreken onderdelen zullen onder andere zijn;

Aansturing van personeel op de bouwplaats, Engineering installatie onderdelen, Uitwerking van de werktekeningen, Werkvoorbereiding, Bijwonen vergaderingen, Financiële verantwoordelijkheid, Doelen van het project, Relatie met de opdrachtgever.