buro ras

Engineering

Management

Advies

Contact

 

buro ras

buro ras is een ontwerp en advies bureau binnen de installatietechniek. Wij ontwerpen en begeleiden gebouwgebonden installatie. Met onze professionele en onafhankelijke werkwijze kunt u eindelijk rustig ademhalen!

Technisch engineering buro ras heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de engineering ofwel ontwerpen binnen de installatie techniek. Voor de totstandkoming van de berekeningen en tekeningen is deze capaciteit van groot belang. Of dit nu de aansturing van uw tekenaar of uw uit te werken project betreft, wij zijn u graag van dienst.

Nieuwbouw, verbouw, utiliteit of woningbouw kunnen wij op zorgvuldige en professionele wijze uw project van technische installaties voorzien, volgens norm en regelgeving. Werktuigbouwkundige en sanitaire installaties zijn ons specialisme, samen met goede partners verzorgen wij ook de elektrotechnische installaties.

Aanpak

De start van een ontwerp begint bij het vergaren van gegevens, dit kan uit het door u uit te werken bestek/PvE (installateurs/ adviseurs) of door op locatie informatie te vergaren door bijvoorbeeld metingen te verrichten (architecten/ gebouw eigenaren). Vervolgens zullen wij dat verzamelen in een overzichtelijke lijst. Met uw eisen en wensen (of uit bestek) kunnen dan de componenten gekozen worden. Na het maken van principeschema's kan de detailengineering beginnen, hierin zullen de berekeningen en tekeningen in detail en naar wens uitgewerkt worden.